Foodworkshops

Liefde voor eten en koken moet gedeeld worden. Niets zo gezellig dan samen kokkerellen, proeven en ruiken om daarna de voeten onder de tafel te schuiven. Daarom host ik al wel eens een workshop.

Een ongedwongen workshop als ideaal familie- of vriendenuitje? Het kan!

Ik kom graag tot bij iemand van jullie die niet te hard opziet tegen chaos in de keuken :-). Maar het kan ook op locatie bij jouw in de buurt of gekoppeld aan een uitstap naar Antwerpen. Mail mij en we zoeken samen naar de ideale formule!

Met de collega’s op zoek naar de ideale teambuilding? Met goei eten natuurlijk!

Een workshop onder collega’s kan just for fun zijn. Dan spreken we een thema af en gaan daar rond aan de slag. Of je kan er iets extra aan koppelen. In mijn daytime job, Studio Ranonkel, werk ik rond thema’s als gezond werken en teamveerkracht voor organisaties en ondernemingen. Ik kan dan een geïntegreerde workshop samenstellen waarin we die thema’s combineren met goed eten en drinken. Aan jullie de keuze!

Workshops kunnen doorgaan in jouw bedrijf (een basic keuken is meestal voldoende) of op locatie! Ik stel graag op maat van jouw bedrijf de perfecte workshop samen!

 

Ik wil een workshop!