Samenwerken?

Je honger is gewekt en je wil graag samenwerken met Cuisanne? Dat kan!

 

Catering

Hongerig en je wil Cuisanne inhuren als kok? Dat kan! Een feestje te vieren? Een bedrijfsreceptie? Gewoon vrienden op bezoek? We spreken samen een concept of thema af en ik doe je een voorstel. Ik kies zorgvuldig mijn ingrediënten en werk graag met duurzame, eerlijke en lokale producten.

 

Foodworkshops

Liefde voor eten en koken moet gedeeld worden. Niets zo gezellig dan samen kokkerellen, proeven en ruiken om daarna de voeten onder de tafel te schuiven. Daarom host ik al wel eens een workshop.

Een ongedwongen workshop als ideaal familie- of vriendenuitje? Het kan! Ik kom graag tot bij iemand van jullie die niet te hard opziet tegen chaos in de keuken :-). Maar het kan ook op locatie bij jouw in de buurt of gekoppeld aan een uitstap naar Antwerpen.

Met de collega’s op zoek naar de ideale teambuilding? Met goei eten natuurlijk!

Meer informatie vind je op de foodworkshop pagina!

 

Tasteful Words

Ik schrijf graag over eten. Dat doe ik hier, maar ook graag op een ander. Ben je op zoek naar smakelijke communicatie? Iemand die jou boodschap appetijtelijk kan vertalen? Wil je graag een culinair nieuwtje in de wereld zetten? Een reportage over wat voor lekkers je te bieden hebt? Cuisanne is je partner-in-deliciousness!

 

Mail Anne